Tuono 125

5.199,00 

(Cijena za gotovinsko plaćanje)

5.537,00 €

(Cijena za obročno plaćanje - do 12 rata)

Agresivan, sportski i sposoban izraziti svoj dinamički karakter i lakoću kroz jedinstven i besprijekoran stil, prava velika Aprilia u 125 cm3 čiste zabave. Dizajniran, razvijan i proizveden u Italiji. Zajedno s novim grafikama, Aprilia Tuono 125 mlađim vozačima, ali i ljubiteljima manjih motora, nudi najbolje što mogu pronaći u smislu dizajna, konstrukcije, komponenata i tehničkih karakteristika. ABS samo na prednjem kotaču.

Detalji modela

Dodatne specifikacije i prednosti.

Ergonomija i trkaći instrumenti

Aprilia Tuono 125 razvijen je za karakterističnu udobnost vozača i suvozača: položaj za vožnju koji nije ekstreman, upravljač postavljen tako da jamči udobnost i istovremeno maksimalnu i potpunu kontrolu nad vozilom, oslonci za noge vozača osmišljene tako da ne stvaraju umor kod vozača. Kompaktna i ultra lagana ploča s instrumentima osigurava sve funkcije pravih trkaćih instrumenata, a sada i uključuje i indikatore ABS i OBD (on-board diagnostic) sustava. Analogni brojač kilometara s novim karbonskim grafičkim rješenjem  zajedno s multifunkcionalnim digitalnim ekranom upotpunjava instrumentnu ploču. AMP ECU koja omogućava spoj između motocikla i vašeg pametnog telefona dostupna je  kao dio dodatne opreme.

Ekološki prihvatljive vrhunske performanse

Srce modela Aprilia Tuono 125 suvremeni je, tehnološki, jednocilindrični, četverotaktni tekućinom hlađen agregat agregat od 125 cm3, pouzdan i snažan, s dvije bregaste osovine u glavi (DOHC).  Euro 4 norma jamči ekološku prihvatljivost uz vrhunske performanse.
Tuono 125 dolazi s Quick Shift mjenjačem, inovativnim sustavom za izmjenu brzina kojeg Aprilia koristi, a usavršila ga je na stazama diljem svijeta.

Vrhunski okvir

Dizajniran na osnovi Aprilijinog iskustva na stazi, spektakularni okvir sastoji se od lijevanog aluminija s poprečnim rebrima kao ojačanjima. Rezultat je lagana struktura, sposobna za pružanje visoke torzijske čvrstoće u svrhu osiguravanja vrhunskih performansi. Čvrsta preokrenuta vilica je potpuno nova, a stražnji ovjes s jednim amortizerom pričvršćen je na asimetričnu stražnju vilicu kako bi se osigurale vrhunske performanse, sigurnost i udobnost. Nove Michelin gume kompletiraju Tuono 125.

Izdužena figura

Linija je nedvojbeno inspirirana modelom Tuono V4 1100, rekordnim Street Fighterom, okrunjenim draguljem proizvođača iz Noalea uz iznimno ukrašeni model RSV4 iz kojeg je i proizašao. Prednji oklop sportskog izgleda, najsuvremeniji okvir, vrhunske performanse motora: nova Aprilia Tuono 125 je utjelovljenje supersportskog motocikla bez oplate.
Aprilia Tuono 125 je poseban i u detaljima: spremnik goriva s nevjerojatnim kapacitetom od 14 litara omogućava iznimnan raspon zahvaljujući svojem dizajnu, te omogućava savršenu prilagodbu vozača i motocikla.